VI ER KLAR MED ALLE DE KOMPETENCER DIN VIRKSOMHED HAR BRUG FOR

KNOWLEDGEBOARD er stedet, hvor du kan få faglig og ledelsesmæssig sparring fra en bred vifte af kompetencer, få feedback på dit forretningsgrundlag, dine udfordringer og muligheder og dit pitch – eller bare få god inspiration til den videre udvikling af virksomheden.

 

Sparringen finder sted ved Pitch-events i KNOWLEDGEBOARD, der tilrettelægges ca. én gang hver måned i Gentofte eller nærliggende område. 1-2 virksomheder udvælges pr. gang. Hver virksomhed får 20 minutter til at præsentere deres virksomhed og udfordringer.

 

Efterfølgende vil et særligt udvalgt panel med præcist de faglige og ledelsesmæssige kompetencer, som virksomheden efterspørger, spørge dybere ind til virksomhedens problemstillinger og komme med forslag til løsninger og muligheder.

 

Virksomheden kan herefter vælge at gå tættere dialog med en eller flere paneldeltagere, hvis det ønskes, for at finde den vej, der kan styrke virksomhedens fremadrettede fokus.

 

Deltagelse i sparring events i KNOWLEDGEBOARD er gratis for virksomheden. Eventuel efterfølgende sparring eller andre aktiviteter med paneldeltagerne aftales individuelt.