HVORFOR TILKNYTTE ET ADVISORYBOARD?

Den form for rådgivning, virksomheder efterspørger, er meget forskellig. Nogle virksomheder foretrækker vores BusinessPitch. Andre efterspørger deltagere til AdvisoryBoard. Andre igen efterspørger en fast BusinessMentor i en kortere eller længere periode.


Et AdvisoryBoard består typisk af 2-4 relevante kompetencer, som kan komplementere hinanden og etablere et samspil med virksomheden. Et AdvisoryBoard er et godt alternativ til en bestyrelse. Et rådgivningspanel, der sikrer sparring og fremdrift, uden af have en bestemmende rolle.

 

DU FORTÆLLER OS, HVAD DIN VIRKSOMHED HAR BRUG FOR
Du giver os en beskrivelse af dine ønsker til et AdvisoryBoard. Gerne en beskrivelse af boardets rolle, kompetencer, opgaver, succeskriterier o. lign. Og ikke mindst dine forventninger til samarbejde og samspil. Du fremsender også relevant materiale, link til hjemmeside, præsentationer e. lign., så Knowledgeboard kan forberede sig.

VI FINDER DE RETTE KANDIDATER TIL DIT ADVISORYBOARD
Knowledgeboard analyserer kandidatbasen og tager en snak med relevante personer. Herefter mødes de udvalgte personer med dig/virksomheden, og I bruger et par timer sammen. De første 2 møder er altid uden beregning. Det er vigtigt, at der er en god kemi og gensidig forståelse.

 

SAMARBEJDET AFTALES
Den konkrete samarbejdsform, virksomhedens ønsker, mødeform, varighed, pris, eventuelt specielle opgaver etc. aftales individuelt mellem virksomhed og AdvisoryBoard’et. Knowledgeboard er ikke mellemmand.
 

Download faktaark med beskrivelse af Knowledgeboard AdvisoryBoard her.

INTERESSERET?.
Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for støtte til målrettet udvikling af din forretning hos Knowledgeboard, er du meget velkommen til at kontakte os.


Ring til Jesper Steen Mortensen på 23 60 39 46, Henrik Rafn på 29 13 37 99 eller et andet medlem i bestyrelsen - eller skriv til os på kontakt@knowledgeboard.net.

Vi glæder os til at høre fra dig.