HVORFOR TILKNYTTE EN BUSINESS MENTOR? 

Den form for rådgivning, virksomheder efterspørger, er meget forskellig. Nogle virksomheder foretrækker vores BusinessPitch. Andre efterspørger deltagere til AdvisoryBoard. Andre igen efterspørger en fast BusinessMentor i en kortere eller længere periode.

En BusinessMentor-ordning har den fordel, at der kan opstå en personlig og langsigtet relation, og det bliver muligt at følge virksomheden og konsekvenser af eventuelle tiltag langt bedre, ligesom virksomheden bliver bedre og bedre til at udnytte BusinessMentorens kompetencer.

 

FORTÆL OS, HVAD DIN VIRKSOMHED HAR BRUG FOR
Du giver os en beskrivelse af dine ønsker til en BusinessMentor. Gerne en beskrivelse af mentorens rolle, kompetencer, opgaver, succeskriterier o. lign. Lidt som om du skulle lave en stillingsbeskrivelse. Du fremsender også relevant materiale, link til hjemmeside, præsentationer e. lign., så Knowledgeboard kan forberede sig.

 

KNOWLEDGEBOARD FINDER DEN RETTE KANDIDAT
Knowledgeboard analyserer kandidatbasen og tager en snak med relevante personer. Herefter mødes den relevante BusinessMentor med dig/virksomheden, og I bruger et par timer sammen. De første 3 timer er altid uden beregning. Det er vigtigt, at der er en god kemi og gensidig forståelse.

 

SAMARBEJDET AFTALES
Den konkrete opgave og virksomhedens ønsker (Det kan være konkrete anbefalinger til strategi, forretningsudvikling, markedsføring, branding, salg, e-handel, digitalisering, HR og økonomi eller andet), mødeform, varighed, pris, eventuelt specielle opgaver etc. aftales mellem virksomheden og BusinessMentoren. Knowledgeboard er ikke mellemmand.

Download faktaark med beskrivelse af Knowledgeboard BusinessMentor her.

INTERESSERET?.
Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for støtte til målrettet udvikling af din forretning hos Knowledgeboard, er du meget velkommen til at kontakte os.


Ring til Jesper Steen Mortensen på 23 60 39 46, Henrik Rafn på 29 13 37 99 eller et andet medlem i bestyrelsen - eller skriv til os på kontakt@knowledgeboard.net.

Vi glæder os til at høre fra dig.